Om mig

Jeg kan hjælpe dig med dit vægttab og en sundere livsstil. Og så kan vi sparke dine vaner langt væk sammen!

Lidt om mig

Mit navn er Britt Kildahl og jeg er uddannet sygeplejerske, vane- og overspisningscoach samt personlig træner og kostvejleder.

Jeg har videreuddannet mig indenfor:

  • Overspisning (BED)
  • Plantebaseret kost
  • Naturtræning

Min tilgang til kost, er, at du må spise alt – bare i de rigtige mængder.

Det betyder, at intet er forbudt og du har derfor plads til både et glas rødvin og en god bøf, samt kage og sodavand – også selvom du skal tabe dig.

Jeg elsker selv en god Gin Hass og en steak. Og så er jeg til sukkerholdig sodavand – jeg har ikke fundet glæden ved light.

Hvad er din favoritspise, som du ikke vil undvære?

Jeg tror ikke på, at du kommer i mål hvis du forbyder dig selv de hyggelige og sjove ting. Så bliver livet simpelthen for surt og hvem gider det?

Derfor arbejder jeg meget med mindset omkring spisevaner i mine forløb.

Få styr på vanerne

Jeg arbejder primært sammen med dig omkring dine vaner. Det er nemlig ofte vores vaner, der holder os tilbage fra at leve det liv vi ønsker.

Det er vores vaner, der gør det svært når trangen til at blive i sofaen, gør det svært at komme ud og bevæge os.

Det er vores vaner, der gør, at vi lister ud i slikskabet efter at vi faktisk har spist en god portion aftensmad.

Jeg laver kostplaner med helt almindelig hverdagsmad, så du ikke skal ud og investere i hverken dyre pulvere eller specielle ingredienser.

På træningsområdet er jeg fortaler for, at du kan komme rigtig langt med træning med din egen kropsvægt.

Det betyder, at du kan træne hjemme og på farten uden at skulle investere i dyre træningsredskaber, som bare står og fylder i stuen.

Jeg kan godt lide udtrykket “Keep it simple”.

Historien bag

Alt det her, med træning og kost, har ikke altid været let for mig.

Jeg vidste jo godt med min baggrund, som sygeplejerske, at det var godt at dyrke motion og at spise sundt.

Men hvad betyder det EGENTLIG at spise sundt? Hvor meget motion skal man EGENTLIG dyrke, for at det er nok?

Det kunne jeg ikke rigtigt gennemskue. For det lærer man faktisk, ikke så meget om på studiet.

Vejen til instruktør

Jeg begyndte, at dyrke Zumba og syntes faktisk det var meget sjovt. Så det holdt jeg ved.

Jeg flyttede på et tidspunkt og der var ikke mulighed for Zumba, der hvor jeg var tilflytter.

Så jeg tog beslutningen om, at så måtte jeg da selv blive instruktør. Så i 2015 blev jeg uddannet Zumba Fitness instruktør. Dans gør mig glad og jeg synes musikken i Zumba er fantastisk!

I 2018 var jeg så letsindig, at sige ja til at tage med min søster til et OCR løb – uden måske heeelt at vide, hvad jeg havde sagt ja til. OCR er forhindringsløb med både natur og stilladsforhindringer og MASSER af mudder.

Så i juni måned 2018 deltog jeg i Nordic Race i Hasle Bakker. Aldrig har jeg, hverken før eller siden, været så beskidt, blå, sort og forrevet som den dag. De to første dage efterfølgende, var jeg sikker, på at det var både første og sidste gang jeg skulle deltage i sådan noget.

Jeg kunne ikke lade være

Men jeg kunne jo alligevel ikke lade være… for det var jo også sjovt – både at presse kroppen og se hvad den kan – men også at træne sig op til at blive bedre. Min store sejr (indtil videre), var da jeg kunne løfte den 50 kg tunge Atlas sten op på stilladset.

For at kunne deltage i en sportsgren som OCR, er det nødvendigt, at træne jævnligt og presse kroppen. Det kan man kun hvis kosten også er på plads. Så det måtte jeg i gang med at kigge på også.

Kombinering af alle mine erfaringer

På mine hold, som Zumba instruktør, var der jævnligt deltagere, der spurgte til hvad de skulle gøre i forhold til motion og kost. Specielt i forhold til skader. Det kunne jeg selvfølgelig svare en del på ud fra min uddannelse som sygeplejerske, da jeg har en del anatomi og fysiologi (viden om kroppens opbygning og funktion).

Jeg tænkte derfor, at der er andre som mig, der også må have brug for hjælp til og viden om både kost og motion.

Derfor tog jeg en uddannelse som personlig træner og kostvejleder.

I mit arbejde, som personlig træner og kostvejleder, er jeg blevet opmærksom på, hvor meget VANER fylder for at kunne opnå de ønskede mål.

Jeg har derfor i mine forløb i dag, stor fokus på ændring af vaner og hvad der skal til for at lykkes.

Jeg bliver af og til spurgt om hvilken motionsform, der er den bedste at dyrke, hvis man gerne vil tabe sig. Til det kan jeg kun svare: “Den du får dyrket”. Og for, at du kan holde ved, skal du, lige som mig, vælge det du synes er sjovt.

For mig er det Zumba og OCR…. Hvad er det for dig?

Tingene tager fart

Jeg besluttede mig for, at være selvstændig, da jeg godt kan lide, at gøre tingene på min egen måde.

Vi er mange personlige trænere og kostvejledere på markedet og vi kan alle give dig en kostplan og et træningsprogram, som gør at du taber dig.

Jeg ville bare godt tage det et step videre.

Fordi jeg, med min sygeplejeske baggrund, har fokus på hele mennesket og ved, at det ikke kun handler om at tælle kalorier og så taber man sig. Så ved jeg også, at der er mange andre faktorer, der spiller ind.

Der er rigtig mange mentale områder, som også spiller ind. I virkeligheden handler det rigtig meget om vores vaner, som vi har haft en helt liv til at indarbejde – både på godt og ondt.

Arbejdet med vaner

Det kan både være arbejde, manden/konen, børnene, livet generelt, der sætter en kæp i hjulet for, at man har overskud til at sætte dig selv forrest og nå sine mål.

Jeg valgte derfor at tage uddannelsen som vane- og overspisningscoach.

Det betyder, at jeg kan hjælpe dig med at arbejde med dine vaner, så du fremover tager de valg, der gør, at du kan leve det liv du ønsker og nå de mål, du har for dig selv – uanset om det handler om kost og motion eller eks. søvn, arbejde mv.

Derfor valgte jeg også, at mit firma skulle hedde Stronger Life – fordi det er livet man skal blive stærk i. Du skal mestre livet for at nå dine mål. Betyder det så, at livet bare bliver en dans på roser? Nej, men det betyder, at du er rustet til at holde fast – også selvom livet bliver svært. Du holder fast i de gode vaner – også selvom det er svært, uoverskueligt og du har allermest lyst til at smide det hele.

Jeg er skarp til at rykke dine vaner

Jeg er IKKE psykolog, psykoterapeut eller lignende. Det er jeg meget bevidst om.

Jeg kan hjælpe dig med dit vægttab og en sundere livsstil. Og så kan vi sparke dine vaner langt væk sammen!

Det er jeg til gengæld også skarp til.

Er du, en gang for alle, klar til, at ændre dine vaner og nå i mål med dit vægttab og en sundere livsstil, så send en besked og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt og aftale en tid for konsultation.

Her finder vi ud af, om der er kemi og lægger en plan, der kan få dig i mål. Du får under samtalen selvfølgelig også en pris for det samlede forløb.

Tekst på vej

Tekst på vej

Har du spørgsmål?

Vil du gerne høre mere om mine Bootcamps eller vil du høre om, hvordan vi kan skrue et forløb sammen til dig, så du kommer i mål med dit vægttab og din drøm om en sundere og stærkere krop i balance?

Så udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.