Kombi

Her får du rig mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener, og virkelig kunne mærke effekten af en kombination af træning og kost.

Kost og træningsforløb

Det bedste fra begge verdener

Er det nu, du en gang for alle, er klar til at smide de ønskede kilo og aldrig mere tage dem på?

Har du prøvet så mange gange før, og tænker, at det er nu eller aldrig?

Hvordan skal du så være sikker på, at jeg kan hjælpe dig i mål, tænker du måske.

Det tænker jeg kun du bliver, når vi taler sammen. Men inden det, kan du læse lidt mere her på min side.

For at få dig i mål, KAN kombinationen af en individuel tilrettelagt kostplan og et træningsprogram udarbejdet specifikt til dig, være den bedste løsning. Her vil du både modtage en trænings- og kostplan, som jeg udarbejder i samarbejde med dig, ud fra dine ønsker og mål. I mine kostplaner er intet forbudt og der er selvfølgelig plads til rødvin og en god bøf en gang i mellem.

Med dig hele vejen

Her får du rig mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener, og virkelig kunne mærke effekten af en kombination af træning og kost.

Det vigtigste i et forløb er dog, at vi får arbejdet med de vaner, som indtil nu har forhindret dig i at du når dit mål og holder det.

Jeg er med dig under hele forløbet, og hjælper dig med at overholde dit program, samt at tilpasse hvis der er noget som ikke virker. Og så skal vi have sparket de vaner til side, som du ikke ønsker at beholde!

Priser:

Mange spørger naturligvis til priser.
Alle klienter, der kommer hos mig, er forskellige og har forskellige behov og baggrunde. Der kan være stor forskel på om du har behov for kostvejledning, træning, coaching omkring vaner og i så fald hvor ofte du har behov for opfølgning. Derfor er alle forløb individuelt tilrettelagt og prisen er derfor også forskellig for hver enkelt klient. Det håber jeg giver mening for dig.