Hvem hjælper jeg?

Jeg hjælper primært travle kvinder, i deres bedste alder, mellem 30-55 år, med at komme i mål med deres vægttab, samt en sundere livsstil.

Min primære målgruppe

Jeg hjælper primært travle kvinder, i deres bedste alder, mellem 30-55 år, med at komme i mål med deres vægttab, samt en sundere livsstil.

Kvinder som er trætte af spejlbilledet, og som igen gerne vil kunne lide det de ser i spejlet.

De fleste ved godt, hvad der er godt og mindre godt at spise. De fleste ved godt, at der er en bedre næringsværdi og mæthedsfornemmelse i at spise en gulerod fremfor en marsbar. Det betyder ikke, at du skal leve af gulrødder. Der skal være plads til det hele.

Rigtig mange kæmper dog med overspisning, trøstespisning, snacking og andre vaner, som kan være svære at ændre.

Derfor arbejder jeg meget med mindset omkring spisevaner i mine forløb.

Få styr på vanerne

Mange ved også, at det er godt at dyrke motion. Men for mange, er det en kamp, at komme ud ad døren til det.

Derfor laver jeg træningsplaner, som du kan udføre hjemme, ude i naturen eller på farten.

Hvis du er kvinde, i din bedste alder og tænker, at du gerne vil leve af en helt almindelig kost, ikke vil forbyde dig selv de gode ting, gerne vil have indbygget mere motion i din hverdag og måske samtidig gerne vil tabe dig, så kan jeg hjælpe dig.

Er du træt af, at mad fylder i hovedet hele tiden og at uanset hvor meget du anstrenger dig, så holder det kun i en kort periode?
Så lad mig hjælpe dig med at få styr på vanerne en gang for alle!

Har du spørgsmål?

Vil du gerne høre mere om mine Bootcamps eller vil du høre om, hvordan vi kan skrue et forløb sammen til dig, så du kommer i mål med dit vægttab og din drøm om en sundere og stærkere krop i balance?

Så udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.