Bootcamp

En bootcamp er for dig, som gerne vil træne og samtidig gerne vil være en del af et hold, for at få den sociale del med også.

Bootcamp for alle niveauer

Synes du ikke lige, at fitnesscenteret er det sjoveste sted, at opholde dig, men vil du gerne i gang med at træne?

Træning, der foregår udendørs i naturen, i og omkring Erritsø ved Fredericia – lyder det som noget for dig?

Så kan en af mine bootcamps være noget for dig.

En bootcamp er for dig, som gerne vil træne og samtidig gerne vil være en del af et hold, for at få den sociale del med også.

Vi motiverer hinanden

På holdet motiverer og hepper vi på hinanden, så du får det bedste ud af træningen. Træningen foregår på hold med maks. 10 deltagere. Træningen er planlagt så alle kan være med uanset træningsniveau. Det er derfor vi maks. er 10, så jeg som træner kan nå rundt til alle, når øvelserne gennemføres.

Det er vigtigt, at træningen passer til DIG! Du skal ikke være nervøs for, om du kan være med – uanset alder eller skader. Vi er alle i samme båd og du er med garanti ikke den eneste der ikke er øvet.

Træningen foregår udendørs og kan foregå både hos mig, i skoven eller på stranden – alt efter forholdene. Men vi træner altid her i Erritsø og omegn.

Jeg glæder mig til at træne med dig, sammen med en flok andre kvinder, som lige som dig, har et mål, de gerne vil opnå.

Da der er forskellige muligheder for hold og indhold, vil jeg rigtig gerne tale med dig, så vi sikrer, at du finder det der passer til dig.